Arbeidsrett

Vet du hvilke rettigheter du har på arbeidsplassen din? Hva gjør du hvis du mener du er urettmessig oppsagt, eller får andre problemer?

Når du mister jobben

Når du mister jobben


Dersom du har fått oppsigelse eller avskjed fra din arbeidsgiver eller arbeidsgiver har varslet at bedriften vurderer å gi deg dette, og derfor vil innkalle deg til et drøftelsesmøte, er det viktig at du tar kontakt med advokat for å diskutere saken.


Les mer

Ulykke på jobb.....

Ulykke på jobb.....


Hvis du blir skadet mens du er på jobb er du forsikret via din arbeidsgiver, denne forsikringen heter yrkesskadeforsikring.

Yrkesskadeforsikring er en forsikring som skal dekke inntektstap, utgiftstap og livsutfoldelsestap som følge av en skade eller sykdom som har skjedd ved ditt arbeide.

Hvis det er tvil om skaden du er påført er en yrkesskade bør du uansett kontakte advokat for å rådføre deg.


Les mer

Oppsigelse av ansatte

Oppsigelse av ansatte


Dersom din bedrift vurderer å gi en av de ansatte oppsigelse kreves det et grundig forarbeide.


Arbeidsmiljøloven og rettspraksis forutsetter at bedriften handler i samsvar med bestemte saksbehandlingsregler, samt at beslutningen om å gi oppsigelse bygger på et saklig grunnlag.


Les mer


 

NETTADVOKATEN – Advokatbistand på nett - Denne siden er for øyeblikket ikke i drift. Om du er Advokat og ønsker å drive denne side ta kontakt med Medon v/Christian Lie - tel: 93035270 - christian@medon.no