Nettadvokaten drives av Advokat Arild Haugan. Vi samarbeider nært med flere andre advokatfirmaer slik at vi til enhver tid kan tilby kompetanse for det rettsområdet din sak er under.

 

Vi dekker de fleste juridiske områder. Ta kontakt for innledende konsultasjon.

Vi arbeider med å oppdatere våre nettsider, foreløpig kan du finne artikler som omhandler familie, arv, arbeidsrett, erstatning, bolig og eiendom.

 

Vi har mer enn 20 års erfaring i bransjen. Vi hjelper både liten og stor over hele landet og har meget gode referanser. Dersom du har et rettslige problem så henvend deg til oss, så hjelper vi deg.

 

Har du spørsmål fyll ut kontaktskjemaet så hører du fra oss.

Advokatfellesskap


Nettadvokaten er et lite advokatfirma i advokatfelleskap. Vi samarbeider nært med flere andre advokatfirmaer slik at vi til enhver tid kan tilby kompetanse for det rettsområdet din sak er under.


Les mer

Kontakt


Kontaktinformasjon for nettadvokaten.

 


Les mer

Fagfelt


Nettadvokaten tilbyr tjenester innen de fleste rettsområder. Vi arbeider mest med privatrettslige saker innen familie og arv, jobb, bolig og eiendom og erstatning.


Les mer


 

NETTADVOKATEN – Advokatbistand på nett - Advokat Arild Haugan - Postboks 6644 St. Olavs Plass - 0129 Oslo - Besøk: Pilestredet 15b - Tel: 23 32 61 00