Fagfelt

Nettadvokaten tilbyr tjenester innen de fleste rettsområder. Vi arbeider mest med privatrettslige saker innen familie og arv, jobb, bolig og eiendom og erstatning.

Erstatning


Er du påført skade i trafikken har du som regel krav på erstatning fra et eller flere forsikringsselskap. Likeledes har du krav på ytelser fra det offentlige. Her kan du lese litt om dine rettigheter og noen av de råd vi vil gi deg.


Les mer

Arbeidsrett


Vet du hvilke rettigheter du har på arbeidsplassen din? Hva gjør du hvis du mener du er urettmessig oppsagt, eller får andre problemer?


Les mer

Familie og arv


Ett av de områdene der behovet for juridisk bistand er størst. Vi hjelper med forebyggende avtaler og bistand i konflikter knyttet til brudd.


Les mer

Bolig og eiendom


En stor andel boligkjøpere klager på boligen de har kjøpt. Uten profesjonell hjelp kan en slik prosess bli lang og ressurskrevende.


Les mer


 

NETTADVOKATEN – Advokatbistand på nett - Denne siden er for øyeblikket ikke i drift. Om du er Advokat og ønsker å drive denne side ta kontakt med Medon v/Christian Lie - tel: 93035270 - christian@medon.no